Ki-training

Deze training wordt gegeven door Christiane Bahr, werkzaam bij Sonrisas.
Wat is Ki-training? Mensen raken door allerlei redenen uit balans. Tijdens een training Ki ervaar je direct hoe je de balans, fysiek én mentaal, op een eenvoudige manier kunt herstellen. Christiane focust op de praktische toepassing in het dagelijks leven van de cursisten en geeft individuele tips. Kleine tests om bijvoorbeeld het verschil te kunnen voelen, dat je lichaam stabieler is als je op een andere manier staat, loopt en opstaat. Dat geeft meer zekerheid zodat je weer vertrouwen krijgt in je eigen lijf. Iedereen kan meedoen. Het is een ontspannen en speelse cursus, vol plezier voor mentale en fysieke stabiliteit.

Deelname: 2 strippen

Ons Raadhuis werkt met een jaarbijdrage/ lidmaatschap en strippenkaarten, de activiteiten coach legt graag uit hoe dit werkt.