Tablet cursus Ons Raadhuis

Op woensdag 31 augustus* start de Tabletcursus van Ons Raadhuis. Maximaal zes deelnemers krijgen tot en met woensdag 19 oktober wekelijks van 10.30 tot 12.00 uur les in het gebruik van de tablet. Je leert functies als mailen, foto’s bewaren en bekijken, Facebook gebruiken, beeldbellen en spelletjes-apps downloaden en spelen. En verder is er ruimte voor de wensen van de deelnemers.

De tablets die gebruikt worden zijn van Ons Raadhuis. We vragen je om vóórafgaande aan de overhandiging van de tablet een gebruiksverklaring te tekenen en een borg te betalen.

De lessen worden gegeven door Margrot van der Horst, eigenaar van ICT-Visie in de Emmastraat. Margrot heeft vele cursussen gegeven aan gebruikers van computers, laptops en tablets. En ze heeft veel ervaring met  het adviseren van ouderen over het gebruik van computers.

De kosten bedragen 1 strip per keer (leden 3,60 euro, niet-leden 5,00 euro) en 1 euro voor de koffie.

In elke les staat een onderwerp centraal. Daarna kun je gaan oefenen op de tablet. Voor kleine vragen tussen de wekelijkse lessen kun je terecht in de winkel. Maar je kunt ook terecht op de wekelijkse computersoos in Ons Raadhuis elke woensdag 14.00 – 16.00 uur.

De cursus is na twee maanden afgelopen en dan moet de tablet weer ingeleverd worden.

Programma

woensdag 31 augustus     Kennismaken met elkaar, de cursus en het apparaat.
woensdag   7 september Mailen

woensdag 14 september Facebook

woensdag 21 september Beeldbellen

woensdag 28 september Apps downloaden (o.a. spelletjes)

woensdag   5 oktober       Digi-D

woensdag 12 oktober       onderwerp van deelnemers

woensdag 19 oktober       onderwerp van deelnemers

Heb je interesse? Meld je aan in Ons Raadhuis op 026-8449140, info@onsraadhuis.com of kom naar Ons Raadhuis  Nieuwstraat 1 6881 SK Velp.

* Startdatum is onder voorbehoud omdat er eind augustus een verduurzamingsverbouwing plaatsvindt aan het gebouw.

De Terra tablet