Ons Raadhuis levert Top-prestatie

De afgelopen weken werkten we mee aan een beoordeling. Daarbij kwam Désirée Holstege van het JOGG-Teamfit Coach Gelderland bekijken wat wij aanbieden op het gebied van eten en drinken. Ze lunchte een keer mee op vrijdag. En raakte meteen gecharmeerd van het feit dat we water schenken en een verse en gevarieerde lunch aanbieden. En ze kwam later ook een keer kijken bij de warme maaltijd. Désiré heeft als opdracht om vrijwilligers-organisaties in de gemeente Rheden te inspireren om gezondere keuzes te maken bij eten en drinken. wij kregen op maandag 27 februari uitsluitsel.

Beste mensen van Ons Raadhuis.
Met veel plezier kan ik je via deze e-mail laten weten dat:
Buurthuis Ons Raadhuis de Topprestatiebadges Voeding 1 en 2 heeft verdiend, omdat jullie mooie stappen zetten binnen de Richtlijn Eetomgevingen van het Voedingscentrum. Jullie buurthuis presenteert (bijna) alleen gezondere producten op een aantrekkelijke manier. De gezondere keuze wordt daarmee de gemakkelijke keuze. Complimenten aan het team en de koks. Jullie zijn hiermee de eerste buurtlocatie met een gezonder eet- en drinkaanbod volgens de JOGG-Teamfit aanpak. Super als jullie hiermee ook andere buurtlocaties kunnen inspireren.
Van harte gefeliciteerd!

We krijgen de badges binnenkort uitgereikt. We weten nog niet wanneer. We laten wanneer dit feestje is.