Vragen over Vervoer op Maat

Ons Raadhuis is deelnemer van de Coalitie SamenEén. Dat is een samenwerkingsverband van organisaties die activiteiten stimuleert waarbij buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. De Coalitie SamenEen onderzoekt of er behoefte is om een taxidienst op te zetten – speciaal voor hele korte ritjes – om mensen naar activiteiten te brengen in eigen buurt. Hiermee hopen we dat nog meer buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Deze vervoerdienst is vooral bedoeld voor hele korte ritjes, voor mensen die om diverse redenen moeite hebben om zelfstandig naar een activiteit in eigen woonomgeving te komen. We vinden het belangrijk om deze redenen te weten, zodat we daarmee rekening kunnen houden wanneer het mogelijk is om een buurttaxi op te gaan zetten. Er is een vragenlijst met een viertal minder en meer uitgebreide vragen speciaal voor mensen die niet deelnemen aan activiteiten buitenshuis.

Omdat jullie als deelnemers van Ons Raadhuis al op pad gaan, zijn jullie niet de goede doelgroep om deze vragen te beantwoorden. Maar kennen jullie iemand in je omgeving die er wel uit zou willen maar niet kan? Of het niet meer wil? Laat hem of haar dan deze vragen beantwoorden en lever die bij ons in. Er is wat haast bij want de antwoorden moeten bij voorkeur woensdag 8 februari binnen zijn. Je kunt dit bestand downloaden en daarna printen. Klik op onderstaande link.