Seizoensgesprek

Wekelijks is er een gespreksgroep waarin een vaste groep deelnemers met elkaar ideeën en ervaringen uitwisselt rondom allerlei levensthema’s. De afgelopen tijd kwamen thema’s als mens en dier, tijd, de spelende mens, nostalgie en opruimen aan bod.

Die thema’s worden voorgesteld door deelnemers of door de vaste begeleider van de groep Leentje den Boer. De gesprekken hebben regelmatig een vertrouwelijk karakter. Daarom is er geen vrije inloop van deelnemers maar is er een vaste groep. Met enige regelmaat is er wel ruimte voor nieuwe deelnemers. Als u belangstelling heeft kunt u dat kenbaar maken bij de medewerkers van Ons Raadhuis. Leentje den Boer is gepensioneerd humanistisch geestelijk verzorger.
De bijeenkomsten zijn op donderdag-ochtend.

Deelname: 1 strip

Ons Raadhuis werkt met een jaarbijdrage/ lidmaatschap en strippenkaarten, de activiteiten coach legt graag uit hoe dit werkt.