College kwam Surinaams eten

Op dinsdag 31 oktober kwam het College van de Gemeente Rheden in Ons Raadhuis voor een Surinaams etentje. Dat was op initiatief van Alice Pracht die het college van de gemeente Rheden op hun werkbezoek in juli aan Ons Raadhuis hier spontaan voor uitnodigde. Alice is deelnemer en vrijwilliger van Ons Raadhuis. Zij is in de tachtig en draait haar hand niet om voor een potje koken voor een grote groep.
We zijn zeer verguld met het feit dat het college op deze uitnodiging in wilde gaan.

Samen met twee hulpkoks zorgde Alice voor Surinaamse moksi met bakkeljauw, kip curry, hete gerookte kip, spekjes, gekookte banaan, cassave en zoete aardappel, kroepoek, chutney en een heerlijke salade. Het was een gezellig samenzijn waarin Alice uitbundig voor haar initiatief werd bedankt. Na het dineren konden de burgemeester en wethouders voldaan naar de raadsvergadering.