Creatieve activiteiten

In Ons Raadhuis hebben we regelmatig creatieve workshops en cursussen. Zo hebben deelnemers speksteen bewerkt, mozaïek gemaakt, boetseren, bloemschikken en macramé werkstukken gemaakt. Zou je graag eens creatief aan de slag gaan of heb je een leuk idee voor een creatieve activiteit? Neem dan vooral contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 026-8449140

Deelname aan de activiteit proberen we zo laag mogelijk te houden, maar is tenminste altijd 1 strip voor leden. Niet-leden betalen de vastgestelde prijs zonder lidmaatschap. Soms komen er nog materiaalkosten bij, maar dit wordt van te voren duidelijk gecommuniceerd. 

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op,  026-8449140 of stuur een mailtje naar Info@onsraadhuis.com. Je bent van harte welkom om gewoon eens binnen te lopen. De Activiteiten Coach legt je graag uit wat Ons Raadhuis voor jou kan betekenen.