Bankiershanden uit de mouwen!

Een groep van 10 RABO-bank-medewerkers van marktteam Arnhem klopte aan bij de Arnhemse Uitdaging voor een zinvolle activiteit op een van hun ‘coöperatiedagen’. Mariska Perrier van de Arnhemse Uitdaging wist dat er werk in onze tuin lag. Zij koppelde ons, OnsRaadhuis en RABO-medewerkers, aan elkaar.

Afgelopen maandag 3 juni kwam deze groep bankiers dan ook de handen stevig uit de mouwen steken! De woekerende klimop werd sterk teruggedrongen, de grindpaden werden geschoffeld, het terras werd vrijgemaakt, oud en dood hout werd afgebroken of weggezaagd en verwijderd en het gras werd gemaaid. Het resultaat was verbluffend: een opgeruimde en aangeharkte tuin waarin de nieuwe beplanting stralend tot haar recht komt. En de vrijgekomen bedden van zwarte aarde vragen om nog meer bloemen en struiken. De fitte enthousiastelingen waren twee uurtjes bezig en dan valt je mond open van verbazing: wat kan er veel gedaan worden.

Astrid Huitink directeur coöperatieve Rabobank Arnhem en collega’s, hartelijk dank voor jullie initiatief en de wervelende uitvoering er van. En Mariska Perrier van de Arnhemse Uitdaging veel dank voor het koppelwerk!