Lezingen

Er zijn regelmatig lezingen in Ons Raadhuis. De onderwerpen zijn divers van aard. Zo hebben we lezingen over kunst en cultuur maar ook (mentale) gezondheid.
Lezingen in Ons Raadhuis vinden met name plaats op vrijdagochtend, meestal de laatste vrijdag van de maand. Soms is de donderdagmiddag beschikbaar maar dit gaat in overleg met degene die de lezing verzorgt.

Op ons weekprogramma staat goed aangegeven wanneer er een lezing is. U hoeft zich niet per se aan te melden, tenzij dit duidelijk aangegeven staat, een flyer van de lezing is minimaal een week voor aanvang beschikbaar in Ons Raadhuis. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 026-8449140.

Wilt u een lezing verzorgen? Wij komen graag met u in contact!
Belt u met 026-8449140, wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 16.30 uur.

Ons Raadhuis werkt met een jaarbijdrage/ lidmaatschap en strippenkaarten, de activiteiten coach legt graag uit hoe dit werkt.