Lezingen

Er zijn regelmatig lezingen in Ons Raadhuis. In 2019 waren er acht lezingen. Een drietal medische lezingen onder de titel ‘Adviescafé Vraag het de dokter’ door Ester Bertholet over respectievelijk duizeligheid, gewrichtsklachten en somberheid. In 2020 zal zij weer een lezing geven. Er was een lezing over de Posbank door een natuurgids. Een lezing door de schrijfster van ‘Lang zal ze leven’. Twee kunstlezingen over de ‘Rol van de droom in de schilderkunst’ door kunsthistoricus Clim Wijnands. En een presentatie van een van de deelnemers van Ons Raadhuis over zijn fietsreizen door Europa, onder andere naar Santiago de Compostella.

Als er lezingen zijn, is dat meestal op een donderdag van 14.00 tot 15.30 uur. Het adviescafé ‘Vraag het de dokter’ van Ester Bertholet is op vrijdagochtend van 11.15 tot 12.30 uur. Hou voor de data van lezingen het rooster van activiteiten op de website in de gaten. Of loop af en toe eens binnen in Ons Raadhuis om het papieren weekrooster op te halen. Bij een lezing is er een week van te voren een flyer beschikbaar.