Filmclub

Er worden regelmatig films gedraaid in Ons Raadhuis. Je kunt de films bijhouden door in Ons Raadhuis het papieren weekprogramma op te halen of op de site te kijken. Maar je kunt je ook abonneren op onze digitale filmkrant. Dan krijg je om de zoveel tijd een mail met informatie over de films die gaan komen. Rob Weenink, onze vrijwilliger PR, maakt deze prachtige digitale filmkrant.

Er zijn drie mensen die films presenteren:

Ria Soerink, kunst- en cultuurliefhebber, draait eens in de maand op woensdagmiddag een film van haar keuze.

Ton Langelaan presenteert ook eens in de maand op woensdagmiddag een film van eigen keuze. Ton is liefhebber van documentaires en films als kunstuiting. Hij kiest films uit die schuren, die je aanzetten tot nadenken, tot discussiëren en die soms je eigen wereld op zijn kop zetten.

Jan-Willem Schoutsen draait eens in de maand op donderdagmiddag de keuzefilm van de deelnemers. Verzoeken om films kunnen doorgegeven worden via info@onsraadhuis.com of rechtsreeks aan Jan-Willem bij een filmvertoning.

Dus! Als je op de hoogte wilt blijven van de filmprogrammering, meld je aan voor de filmkrant via info@onsraadhuis.com

.