SeniorWEB Computersoos

Computersoos

Elke woensdag tussen 14.00 en 15.30 uur is er ‘SeniorWeb Computersoos’ in Ons Raadhuis. Een mogelijkheid om hulp te krijgen voor iedereen met een vraag over het gebruik van smartphone, tablet of laptop.
Een aantal vrijwilligers is aanwezig om te helpen. Voor een korte vraag kun je gewoon binnenlopen, maar om wachten te vermijden is het fijn als u een afspraak maakt. Dan kunnen wij de tijd inschatten en een streeftijd afspreken voor wanneer je aan de beurt bent. Mensen met een afspraak gaan voor. Aanmelden kan bij de lijster of via telefoonnummer 026 8449140.

Als u langskomt met een vraag, neem dan zoveel mogelijk inlogeggevens of apparaten die nodig zijn om in te loggen (zoals een E-Identifier), mee! Als er iemand anders is die ook wel eens helpt met het apparaat (bijvoorbeeld een kind) dan zou het kunnen dat we daar ook even mee willen telefoneren, om te voorkomen dat we langs elkaar heen werken.
Dit is een activiteit van Ons Raadhuis waar u kosteloos hulp kunt krijgen bij gebruik van een telefoon, tablet of laptop. Mocht u erg tevreden zijn over de hulp, dan kunt u een vrijwillige bijdrage geven.

Ons Raadhuis is een officiële leslocatie van Seniorweb. Dat betekent dat de vrijwilligers ambassadeur zijn van Seniorweb en alle scholing ontvangen. En we sluiten aan bij het landelijke aanbod van Seniorweb, wanneer dat kan. U hoeft echter geen lid te zijn van SeniorWeb om computerhulp van Ons Raadhuis te ontvangen.
Wij leggen echter geen huisbezoeken af!