Computersoos

Elke woensdag tussen 14.00 en 15.30 uur is er ‘Computersoos’ in Ons Raadhuis. Een inloopmiddag voor mensen met een actueel probleem of een actuele vraag over gebruik van smartphone, tablet of laptop.

Een aantal vrijwilligers, waaronder Willem Franken en Marinus Kok, zijn aanwezig om te helpen. Voor mensen die echt geholpen willen worden is het fijn als je van te voren aangeeft dat je komt en wat je vraag is. Dan kan Willem of Marinus een afspraak met je maken en de tijd van te voren inschatten. De lijst om je aan te melden hangt in de gang. De vrijwilligers kunnen aangeven of ze je verder kunnen helpen. Het gaat in elk geval beter wanneer je zo veel mogelijk meeneemt zoals inloggegevens (inlognaam en wachtwoord) en eventuele apparaatjes die nodig zijn voor inloggen (zoals e-identifier, telefoon). Deelname is 1 euro.