Bewegen maar

Deze activiteit wordt gegeven door Willem Ouwehand: Hij is in zijn werkzame leven fysiotherapeut geweest. Zijn belangstelling lag o.a. in het behandelen/begeleiden van sporters en ouderen. Zijn belangstelling voor de ouder wordende/zijnde mens is altijd gebleven en hij zet zich dan ook graag in om de bezoekers van Ons Raadhuis te activeren en/of actief te houden.

Willem geeft zogenaamde beweeglessen, gedurende een uur, op dinsdagmorgen en vrijdagmiddag. Iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen en daar wordt ook duidelijk rekening mee gehouden. Het accent ligt op oefeningen voor behendigheid, beweeglijkheid en m.n. behoud/verbetering van de sta- en loopbalans. Er wordt geoefend in zit, stand, lopende en soms ook liggend. Er is een prettige en saamhorige sfeer tijdens de les en er wordt regelmatig gelachen.

Deelname: 1 strip
Ons Raadhuis werkt met een jaarbijdrage/ lidmaatschap en strippenkaarten, de activiteiten coach legt graag uit hoe dit werkt.