Tabletcursus

Doe je niet veel op je tablet ? Ben je bang dat je fouten maakt? Dan is deze cursus wat voor jou!

Regelmatig start in Ons Raadhuis een tabletcursus voor beginners. Aan de cursus kunnen maximaal zes deelnemers deelnemen en krijg je 8 weken les. We werken met een inschrijflijst. Bij zes aanmeldingen gaan we van start.

De lessen zijn wekelijks op de woensdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur. Tijdens de cursus leer je werken met de functies als mailen, foto’s bewaren en bekijken, Facebook gebruiken, beeldbellen en spelletjes-apps downloaden, installeren en spelen. En verder is er ook ruimte voor de wensen van de deelnemers. Na de instructie kun je tijdens de les gaan oefenen op de tablet.

Voor de beginnerscursus krijg je een tablet van Ons Raadhuis in bruikleen. Deze tablets zijn eigendom van Ons Raadhuis. We vragen je om vóórafgaande aan de overhandiging van de tablet een gebruiksverklaring te tekenen en een borg van €30,00 te betalen. De borg krijg je na afloop van de cursus, of wanneer u eerder stopt en tegen inlevering van de tablet weer terug.
De lessen worden gegeven door Margrot van der Horst, eigenaar van ICT-Visie in de Emmastraat. Margrot heeft vele cursussen gegeven aan gebruikers van computers, laptops en tablets. En ze heeft veel ervaring met het adviseren van ouderen over het gebruik van computers. Voor kleine vragen tussen de wekelijkse lessen door kun je terecht in de winkel van Margrot. Maar je kunt ook terecht op de wekelijkse Computersoos in Ons Raadhuis elke woensdag 14.00 – 15.30 uur.

Deelname: 1 strip
Ons Raadhuis werkt met een jaarbijdrage/ lidmaatschap en strippenkaarten, de activiteiten coach legt graag uit hoe dit werkt.

Heeft u vragen over de tabletcursus of wilt u zich opgeven? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 026-8449140 of stuur een e-mail naar info@onsraadhuis.com.
Let op: Voor mensen die les willen op een Ipad van Apple is deze cursus niet geschikt. Wij zoeken nog naar een een docent die een vergelijkbare cursus op Apples kan geven.