Tabletcursus

In Ons Raadhuis kan je zowel een beginners als gevorderde tabletcursus volgen. Aan de cursus kunnen zes deelnemers deelnemen en krijg je 8 weken les.

De lessen voor beginners zijn wekelijks op de woensdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur. Tijdens de cursus leer je werken met de functies als mailen, foto’s bewaren en bekijken, Facebook gebruiken, beeldbellen en spelletjes-apps downloaden, installeren en spelen. En verder is er ook ruimte voor de wensen van de deelnemers. Na de instructie kun je tijdens de les gaan oefenen op de tablet.

Voor de beginnerscursus krijg je een tablet van Ons Raadhuis in bruikleen. Deze tablets zijn eigendom van Ons Raadhuis. We vragen je om vóórafgaande aan de overhandiging van de tablet een gebruiksverklaring te tekenen en een borg van €30,00 te betalen. De borg krijg ja afloop van de cursus, of wanneer u eerder stopt en tegen inlevering van de tablet weer terug.

Margrot geeft ook de gevorderde cursus, deze is op de dinsdagochtend van 11.00 tot 12.30 uur en duurt 8 weken. Tijdens deze cursus gebruikt u uw eigen android tablet. We bedoelen dan een Samsung of Terra waarmee wij in de beginnerscursus werken. Met een Apple iPad kunt u helaas niet mee doen! Tijdens de gevorderde cursus ga je aan de slag met diverse apps en leer je deze te installeren en te gebruiken.

De lessen worden gegeven door Margrot van der Horst, eigenaar van ICT-Visie in de Emmastraat. Margrot heeft vele cursussen gegeven aan gebruikers van computers, laptops en tablets. En ze heeft veel ervaring met het adviseren van ouderen over het gebruik van computers. Voor kleine vragen tussen de wekelijkse lessen door kun je terecht in de winkel van Margrot. Maar je kunt ook terecht op de wekelijkse computersoos in Ons Raadhuis elke woensdag 14.00 – 15.30 uur.

De kosten bedragen 1 strip per keer (leden 3,70 euro, niet-leden 5,00 euro) en 1 euro voor de koffie. Bijdrage lidmaatschap bij 1 april €21,00

Heeft u vragen over de tabletcursus of wilt u zich opgeven? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 026-8449140 of stuur een e-mail naar info@onsraadhuis.com.