Lunch

Elke doordeweekse dag kan je in Ons Raadhuis gezellig en gezond komen lunchen. We dekken de tafel met bruine boterhammen, mini krentenbollen, kaas, vleeswaren en wat zoet beleg. Daarnaast hebben we altijd komkommer en tomaatjes. Bij de lunch kan je water, thee of (karne)melk drinken. Na de lunch is er nog een stukje fruit. 
Als je geluk hebt, serveren iets extra’s zoals bijvoorbeeld een kommetje soep. 

Je hoef je niet van te voren aan te melden voor een brood lunch, wanneer er een speciale lunch is moet dat wel. Denk bijvoorbeeld aan onze Paaslunch of Kerstlunch! 

Deelname is 1 strip voor leden, niet-leden betalen de vastgestelde prijs zonder lidmaatschap.
Wil je meer informatie neem dan contact met ons op,  026-8449140 of stuur een mailtje naar Info@onsraadhuis.com. Je bent van harte welkom om gewoon eens binnen te lopen. De Activiteiten Coach legt je graag uit wat Ons Raadhuis voor jou kan betekenen.