Warme maaltijd

Elke twee weken op woensdagmiddag serveren we in Ons Raadhuis een warme maaltijd, gekookt door vrijwilligers. De Chef en keukenbrigade starten al om 14.00 uur met alle voorbereidingen. Want om 17.00 gaan we aan tafel. Een warme maaltijd in Ons Raadhuis bestaat uit een hoofdmaaltijd en een dessert. Bij de maaltijd wordt er altijd water geserveerd en heel soms een klein glaasje wijn. Heb je dieetwensen, geef deze dan duidelijk door, dan kan de keukenbrigade er rekening mee houden. Let op, er staan geen professionele koks in de keuken, de maaltijd wordt altijd door vrijwilligers gekookt en geserveerd.

Deelname is twee strippen voor leden, niet-leden betalen de vastgestelde prijs zonder lidmaatschap.  Voor de warme maaltijd moet je je altijd van tevoren aanmelden in verband met een beperkt aantal plaatsen. 

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op,  026-8449140 of stuur een mailtje naar Info@onsraadhuis.com. Je bent van harte welkom om gewoon eens binnen te lopen. De Activiteiten Coach legt je graag uit wat Ons Raadhuis voor jou kan betekenen.