Vrijdagmiddag Borrel

Elke vrijdagmiddag luiden we gezamenlijk het weekend in. Onder het genot van een drankje en een hapje starten we het weekend. Tijdens deze borrel kan je contact maken met andere deelnemers van Ons Raadhuis en een goed gesprek hebben. Of niet, die keus is helemaal aan jezelf! Je krijgt één consumptie (met of zonder alcohol) van Ons Raadhuis en op tafel staat wat lekkers te eten.

Deelname is gratis, zolang er geen optredens worden gedaan! Wanneer er wel optredens zijn, is deelname 1 strip voor leden, niet-leden betalen de vastgestelde prijs zonder lidmaatschap. In de spaarpotten die op tafel staan, mag je natuurlijk wel altijd een vrijwilliger bijdrage in doen!

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op,  026-8449140 of stuur een mailtje naar Info@onsraadhuis.com. Je bent van harte welkom om gewoon eens binnen te lopen. De Activiteiten Coach legt je graag uit wat Ons Raadhuis voor jou kan betekenen.